Monestiq bankomati

na više od 600 lokacija diljem Hrvatske

Monestiq bankomati

Brzo, jednostavno i sigurno – temeljne su postavke novčanih usluga putem bankomata koje svojim klijentima nudi Monestiq, kompanija koja se već dokazala kao lider na hrvatskom tržištu.

Monestiq je razvio jednu od najvećih i najbrže rastućih mreža bankomata (ATM) u Hrvatskoj, gdje upravlja s više od 600 uređaja postavljenih na frekventnim lokacijama. Prepoznatljivi po poznatom crno-žutom brendu, Monestiq bankomati stotinama tisuća klijenata omogućuju brzu konverziju valuta i jednostavnu isplatu gotovine.

monestiq

Rast broja bankomata u Hrvatskoj

 Prema podacima Eurostata za 2019. godinu, u Hrvatskoj se ostvaruje 116,5 milijuna transakcija godišnje. Ne iznenađuje stoga rast broja bankomata diljem zemlje…

* Rast broja bankomata kroz godine u Hrvatskoj

No Data Found

Bankomati su djelatnost s izrazitom ekspanzijom diljem svijeta. Količina gotovine u optjecaju, na području Hrvatske, u listopadu 2020. godine iznosila je 5,47 milijardi eura. To je 34 posto više nego godinu ranije.

Monestiq je tamo gdje ste vi

Bankomati tvrtke Monestiq postavljeni su na najfrekventijim lokacijama u Hrvatskoj te pokrivaju čitavu obalu, turistička mjesta, ali i urbana središta te metropolu – grad Zagreb.

Više od 600 uređaja jamče maksimalnu dostupnost usluge.

Usluga po mjeri klijenta

Bankomati su postali ključni dio moderne financijske infrastrukture jer omogućuju ljudima da jednostavno i brzo pristupe svom novcu u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Široka mreža bankomata znači da su klijenti u mogućnosti izvršiti transakcije i pristupiti uslugama bez obzira na to gdje se nalaze, što je posebno korisno u slučajevima kada nije praktično ili sigurno posjetiti fizičku banku.

Uzimajući u obzir ove prednosti, ne čudi što su bankomati postali tako važan dio financijske industrije. Uz kontinuirano unapređivanje i širenje ponude usluga, bankomati će i dalje biti nezamjenjivi alati u financijskom svijetu, pružajući klijentima jednostavan, brz i siguran pristup njihovim financijama.